Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Biografie: vârstă, studii, carieră. Fiica lui Gică Hagi o interpretează pe Mira Bădescu în serialul Lia (2024)

Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Tatăl ei este un fotbalist celebru.

Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Vezi aici câți ani are actrița și ce rol va interpreta în serialul Lia, care urmează să debuteze pe micile ecrane.

Kira Hagi, un rol important în serialul Lia

Kira Hagi, în vârstă de 26 de ani, va face parte din distribuția serialului „Lia”, produs de Ruxandra Ion. Fiica celebrului fotbalist Gheorghe Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, o avocată inteligentă și talentată.

"); }

Kira Hagi se declară foarte fascinată de personajul ei. Kira iubește actoria pentru felul în care o încadrează în diferite situații, poate reprezenta personaje care au atitudini aparte și meserii pe care nu ar avea ocazia să le practice în viața de zi cu zi.

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic şi că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalităţi, care scot la iveală conflicte sau împing acţiunea într-o direcţie

neaşteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situaţie şi îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăţ lucruri noi, despre viaţă, despre relaţii şi despre conflicte” , a declarat Kira Hagi potrivit Pagina de Media.

Citește și: Reacția Liei Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată: "Nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi"

Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Biografie: vârstă, studii, carieră. Fiica lui Gică Hagi o interpretează pe Mira Bădescu în serialul Lia (1)

Kira Hagi: biografie și carieră

Kira Hagi s-a născut pe 31 martie 1996, în Barcelona, Spania. Kira Hagi este fiica celebrului fotbalist Gheorghe Hagi și a soției sale Marilena Hagi. Mai are și un frate, Ianis Hagi, care este și el fotbalist.

Kira Hagi, a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat în Acting for Film, iar după a urmat studii aprofundate de actorie la Londra.

Kira Hagi este o actriță talentată, dar îi place să și picteze, arta fiind cea de-a doua pasiune a sa.

Prima ei apariție pe o scena de teatru a fost în piesa „Fetița cu chibrituri”. Kira Hagi a debutat în lumea filmelor în 2014, în scurt-metrajul „București, te iubesc!”.

Kira Hagi a jucat și în filme, precum „Între Durere și Amin”, „În Carte”, „Fata visează”, „Fragil” și „Jane simplă și jocul întâlnirilor”.

De asem*nea, a jucat un rol în 2021 în serialul pentru copii Waffles+ Mochi.

A găzduit expoziţia "Rădăcini"- 2022, "Călătorie"- 2018, "Experiment Dezrădăcinare"- 2019 şi 2022, "Sound of Silence"- 2021, "Reflections"- 2021 în Franţa şi "Eternal Feminine"- 2021 în Italia.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul LIA, sezonul 1? Vezi distribuţia completă

Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Biografie: vârstă, studii, carieră. Fiica lui Gică Hagi o interpretează pe Mira Bădescu în serialul Lia (2)

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Anda AdamșiYosif Mohaci, atmosferă incendiară la propria nuntă. Cum şi-au făcut cei doi apariţia în fața invitaților- radioimpuls.ro

Ce seriale turcești sunt difuzate la Kanal D

În intervalul orar în care va fi difuzat serialul LIA, telespectatorii pot urmări la Kanal D, serialul turcesc „Totul pentru familia mea” .

De asem*nea, fanii serialelor turcești pot urmări de lunea până joia, de la ora 20:00, serialul „Totul pentru familia mea”, iar vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, serialul ”Infidelul”, doar la Kanal D.

Serialul turcesc ”Infidelul” spune povestea luiAsya (Cansu Dere), eroina seriei, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe,carieră, un copil și un soț perfect.

Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Biografie: vârstă, studii, carieră. Fiica lui Gică Hagi o interpretează pe Mira Bădescu în serialul Lia (3)

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit.

Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali (Alp Akar), băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar „liniștea de dinaintea furtunii”.

Surse: paginademedia.ro, ro.wikipedia.org, imdb.com

Citește și:
Cine este Kira Hagi din serialul Lia. Biografie: vârstă, studii, carieră. Fiica lui Gică Hagi o interpretează pe Mira Bădescu în serialul Lia (2024)
Top Articles
Die Baggersteuerung iDig von Bridgin - bd baumaschinendienst
Ring-Dinger
Funny Roblox Id Codes 2023
Www.mytotalrewards/Rtx
San Angelo, Texas: eine Oase für Kunstliebhaber
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
fltimes.com | Finger Lakes Times
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Missed Connections Dayton Ohio
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
How to Create Your Very Own Crossword Puzzle
Apply for a credit card
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
University Of Michigan Paging System
Random Bibleizer
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
Receptionist Position Near Me
Gopher Carts Pensacola Beach
Duke University Transcript Request
Nikki Catsouras: The Tragic Story Behind The Face And Body Images
Kiddie Jungle Parma
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
The Latest: Trump addresses apparent assassination attempt on X
In Branch Chase Atm Near Me
Appleton Post Crescent Today's Obituaries
Craigslist Red Wing Mn
American Bully Xxl Black Panther
Ktbs Payroll Login
Jail View Sumter
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
Marcel Boom X
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Michaelangelo's Monkey Junction
Game Akin To Bingo Nyt
Ranking 134 college football teams after Week 1, from Georgia to Temple
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 5279

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.